Alla typer av VVS-arbeten

VVS installationer är inget man ska ge sig på själv eller för den delen anlita amatörer för. Felaktiga installationer kan bli kostsamma och krångliga. Vi gör allt inom VVS, entreprenader och service, värmepumpar, vedpannor, badrum, renoveringar allt som har med kök att göra. Våra kunder ska kunna lita på att de ska kunna anlita oss för alla typer av arbeten inom VVS.

Ni ska kunna vända er till oss med alla typer av frågor som har med VVS att göra. Vi kan konsultera er om värmepumpar och kakel till badrummet. Eftersom vi är en liten firma så ger vi er personlig service. Men samtidigt har vi varit noga med att utbilda oss och hänga med i utvecklingen. Detta har gjort att våra hantverkare har lärt sig även den senaste tekniken inom alla områden.

Vi vänder oss till privatpersoner, företag, kommunen och fastighetsägare i Rättvik med omnejd.

om-oss-web
Utbildade och auktoriserade enligt Säker vatten
I tjänst sedan 1977
Enskilt avlopp och enskilt vatten
Vinterställer hus och stugor
Konverteringar
Köksrenovering och badrumsrenovering
Stambyten
Vattenburen golvvärme och fjärrvärme
Värmepumpar och pannbyten
Besiktningar och felsökningar
Service, installationer och reparationer
Totalentreprenad

Värmepump

Allt fler svenska hem satsar på värmepumpar. I de flesta hem finns de nu och utvecklingen inom denna bransch går framåt väldigt snabbt. Vi har installerat värmepumpar under många år. Prata med oss om vilken värmepump som kan passa hos er.

Kök och Badrum

Ibland är det tvunget att göra en renovering i badrummet, eller bygga helt nytt. Med oss på Rättviks VVS får ni kompetens och hantverk. Vi kan göra allt från enklare installationer till att medverka vid nybyggnationer.

ROT-avdrag

Tänk på att när du som privatperson anlitar oss kan du utnyttja ROT-avdraget, klicka här för att läsa mer.

Vi har koll på ROT-avdraget och kan berätta för er hur det går till. Anlitar ni oss på Rättviks VVS kan ni lugnt luta er tillbaka och känna trygghet med att allt utförs enligt gällande normer och bestämmelser.

SÄKER VATTEN

Rättviks VVS är auktoriserade enligt SÄKER VATTEN. Dessa branschregler ska säkerhetsställa VVS-installationers kvalitet och förebygga person- och egendomsskador.

Säker vatten

Ett urval av våra referenser

Utveckling och tradition

Oavsett om det är ett kök eller badrum i ett modernt funkis-hus eller en klassisk timrad stuga, så kan vi ge er professionell hantverksmässig service. Vi är samtidigt nyfiket sneglande mot framtiden och den senaste tekniken, medan vi också har rötterna i den lokala myllan och det klassiska hantverket.

Har ni frågor kring VVS så hör av er till oss på Rättviks VVS. Vår kunniga personal finns tillhands för att ge er personlig service och professionell hjälp med alla frågor som ni kan tänkas ha. Vi utför alla typer av arbeten och lämnar garantier på att arbetet har gjorts av personal som har rätt kunskap och en fackmannamässig utbildning. Det ger dig som kund en trygghet att sedan kunna leva och bo med resultatet av vårt arbete.

Rättviks VVS AB

Behöver du hjälp med VVS? Då är det till oss på Rättviks VVS som du ska vända dig.

Kontakta oss då så hjälper vi dig i ditt projekt!