RÄTTVIKS VVS AB

Ända sedan Rättviks Rör slog upp portarna 1977 så har vi servat och tjänstgjort hos Rättviksborna med VVS-tjänster. För oss går hantverk och tradition hand i hand med en känsla för utveckling och teknik.

I flera decennier har vi funnits här i Rättvik. För oss är det viktigt att även mindre orter ska kunna erbjuda sina invånare VVS-tjänster. När ni ringer en hantverkare så är det en trygghet att veta vem det är och vad företaget står för. Det kan vi erbjuda er, våra hantverkare arbetar smidigt och effektivt. Med den största respekt för kundernas privatliv och alltid med kunden i centrum.

När vi arbetar i någons hem så är det helt nödvändigt att vara så diskret och respektfull som möjligt. Vi vet att vårt arbete är ett intrång i er vardag, därför måste allt ske så snabbt som möjligt utan att det blir till förtret för våra kunder.

Om-Rättvik-VVS

Allt inom VVS-arbeten i Rättvik

Vi utför allt inom VVS, entreprenader och service, värmepumpar, vedpannor, badrum, renoveringar allt som har med kök att göra. Våra kunder ska kunna lita på att de kan anlita oss för alla typer av arbeten inom VVS. Ni ska kunna vända er till oss med alla typer av frågor som har med VVS att göra. Vi kan konsultera er om värmepumpar och kakel till badrummet. Eftersom vi är en liten firma så ger vi er personlig service.

Utbildade och auktoriserade enligt Säker vatten
I tjänst sedan 1977
Enskilt avlopp och enskilt vatten
Vinterställer hus och stugor
Konverteringar
Köksrenovering och badrumsrenovering
Stambyten
Vattenburen golvvärme och fjärrvärme
Värmepumpar och pannbyten
Besiktningar och felsökningar
Service, installationer och reparationer
Totalentreprenad
draatror

Kontakta oss

Har ni frågor kring VVS så hör gärna av er till oss på Rättviks VVS. Vår kunniga personal finns tillhands för att ge er personlig service och professionell hjälp med alla frågor som ni kan tänkas ha. Vi utför alla typer av arbeten och lämnar garantier på att arbetet har gjorts av personal som har rätt kunskap och en fackmannamässig utbildning. Det ger dig som kund en trygghet att sedan kunna leva och bo med resultatet av vårt arbete. Vi har BAS-P, BAS-U behörighet och heta arbeten.