Är det dags att installera en ny vedpanna? Eller behöver du hjälp med den befintliga. Oavsett vilket som är ditt ärende, ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig på bästa sätt. Vi är det lilla företaget med det stora företagets kunnande.  Ta kontakt med oss här.

Detta kan vi förutom vedpannor i Rättvik

 Läs mer om våra olika tjänster här. Vi hjälper våra kunder med värmepumpar, renoveringar av kök, renoveringar av badrum, entreprenader och service. Du kan även använda oss som konsult om du planerar i ditt hem och behöver råd från en expert. Vi finns här för dig oavsett vad det gäller inom VVS.

Varför ska jag välja ert företag som leverantör?

Där hantverkstradition möter teknisk expertis, där finns vi. Vi har jobbat med vedpannearbeten och VVS sedan företaget grundades 1977. Över åren har vi utvecklat en smidighet och effektivitet som är uppskattad av kunderna. Det finns få saker vi går ”bet” på idag, och det är alltid högsta nivå av personlig service som gäller från vår sida.

Vi tar hänsyn

Det är ett speciellt förtroende att få jobba i någon annans hem. Vi värdesätter detta förtroende, och anstränger oss till det yttersta för att inte stöka till och påverka för mycket hemma hos dig. Vi värnar om kundernas privatliv och integritet, och strävar efter att påverka så lite som möjligt. Full diskretion är en självklarhet för oss. Vi hoppas du ska trivas med oss som leverantör om du väljer att anlita oss på Rättviks rör.

Söker du vedpannor i Rättvik? Vi på Rättviks VVS hjälper dig