Är det dags att snygga till ditt kök? Köket är ju något av husets hjärta, och ett av de viktigaste rummen i huset. För dig som bor i Rättvik med omnejd finns vi här med vår erfarenhet och kunskap, redo att hjälpa med köksrenovering. Ta kontakt här för att få hjälp.

Därför ska du välja oss för din köksrenovering i Rättvik

Med ena benet i hantverkstraditionen och det andra i teknisk kompetens är vi det självklara valet för dig som vill renovera ditt kök. Redan 1977 slog vi upp portarna för den här firman, och sedan dess har vi bidragit till många vackra kök här i Dalarna. Vi ser oss själva som en förvaltare av ett arv, samtidigt som vi alltid har kundens bästa i åtanke. Här kan du läsa mer om våra tjänster

Vi kan hjälpa med mer än att renovera kök

Vår kunniga personal kan hjälpa till med mer än nya kök och renovering av befintliga. Entreprenad, service, badrumsrenovering samt vedpannor och värmepumpar är en del av det vi hjälper till med. Självklart har vi koll på det här med ROT-avdrag och kan berätta vad som gäller kring detta. Vi är det lilla företaget med kunskapen från det stora. 

God service är en självklarhet för oss

För oss är det en självklarhet att ta hänsyn till privatliv och integritet, då vi ofta jobbar i människors hem. Utöver detta är personlig service nummer ett, och här kan du räkna med ett vänligt och proffsigt bemötande. Hör av dig till oss om du behöver hjälp.

Köksrenovering i Rättvik med omnejd, utförd av en trygg leverantör