Här kan du få hjälp med badrumsrenovering i Rättvik med omnejd. Erfarna och duktiga hantverkare hjälper dig att få ett vackert badrum, där du och din familj kommer att trivas. Kontakta oss redan idag för att få hjälp med renovering. Ta kontakt med oss här.

Hur kan ni hjälpa med badrumsrenovering i Rättvik?

Vi hjälper dig under hela renoveringen av ditt badrum. Från rådgivning och planering, till val av kakel, klinker, badrumstapet, tvättställ och badkar, och själva renoveringsprocessen. Som expert på denna typ av arbeten vill vi att du ska känna dig trygg och kunna vara avslappnad, i förvissning om att du får dina drömmars badrum. Läs mer om våra tjänster här

Rättviks rör – allt inom VVS

Vi är den lilla firman som agerar med kunnandet från det stora företaget. Vi gör allt inom VVS, vilket inkluderar entreprenader & service, vedpannor, badrum, värmepumpar och badrumsrenoveringar samt köksrenoveringar. Behöver du goda råd kring något av våra områden av expertis, tveka inte att höra av dig så hjälper vi med personlig service.

Tradition och expertis

Vi är det bästa av det gamla och det nya, ett lite kaxigt påstående. Hantverkstraditionen är stark här i Rättvik, Dalarna, och vi är stolta över att vara en del av den. Vi har funnits sedan 1977, och genom åren skaffat oss en erfarenhet. Samtidigt som vi förvaltar detta arv, blickar vi hela tiden framåt. Hur kan kunderna dra nytta av den senaste utvecklingen? Det är en fråga som vi ställer oss konstant. 

Alltid högsta servicenivå

En god service är nummer ett för oss på firman. Vår arbetsplats är ofta ditt hem, och vi är fullt medvetna om de olägenheter det innebär att ha hantverkare springande i ditt badrum. Därför gör vi en ansträngning för minimal påverkan i människors hem, och värnar om privatliv och integritet. 

Vi hjälper dig med badrumsrenovering i Rättvik